gouden regels

TSM-de-sinclair-methode-gouden-regelsHoud je vanaf het begin aan de ‘Gouden Regels’. We zullen het hier nog uitgebreid over hebben tijdens de ‘screening en de ‘start’. We gaan hierbij uit van het middel Naltrexon dat je in gerichte dosis zal gebruiken. Men is er inmiddels van overtuigd dat de 78% slagingskans die al enorm hoog is, zelfs 10% hoger zou kunnen liggen als mensen zich vol overgave aan de ‘Gouden Regels’ zouden houden.

 1. Neem voordat je drinkt, ALTIJD een uur van te voren de afgesproken doses Naltrexon in.
 2. DRINKEN = PIL – NIET DRINKEN = GEEN PIL
 3. Houd je drinklog en grafiek bij, zeker de eerste tijd. Hierin is veel terug te vinden dat je gaat helpen TSM het beste te laten slagen.
 4. Heb ALTIJD de pilletjes binnen handbereik.
 5. Zorg dat je iets in je maag hebt, neem de Naltrexon NOOIT in op een nuchtere maag.
 6. Bij twijfel NOOIT zelf gaan experimenteren met dosis of tijdspanne. Houd je aan de afspraken die je met je alcoholverslaving coach gemaakt hebt. Neem anders altijd eerst contact op.
 7. Vergelijk jezelf niet met anderen. Jouw weg naar je verslaving kun je met niemand vergelijken evenals je weg naar herstel. Iedereen reageert anders.
 8. Ben en blijf positief en dankbaar dat je TSM gevonden hebt. Er is geen enkele reden waarom het voor jou niet zou werken.
 9. Als je een pilletje genomen hebt en je wilt achteraf toch niet drinken, doe het dan ook niet. Denk niet dat dit het proces verstoort. Het enige dat het proces verstoort is drinken zonder van te voren het pilletje te nemen.
 10. Werkt TSM bij je, maar mis je het verdovende effect van alcohol, sta dan even stil bij waar je vandaan komt en waarom je TSM bent gaan doen.  
 11. Heb geduld! Jouw verslaving is ook niet van vandaag op morgen ontstaan.

TSM TIPS

Ben aardig voor jezelf en verwen jezelf. Zet jezelf een tijdje op nr 1. Dit is jouw project, jouw proces, jouw pad. Luister naar je hart en leer weer te vertrouwen op je intuïtie. Als het met jou goed gaat dan zal je merken dat alles anders wordt en ook jouw omgeving anders zal reageren.

 1. Leer te luisteren naar die juiste stem die zolang overschreeuwd is door dat andere stemmetje.
 2. Als je een paar glazen gedronken hebt en je wilt niet meer drinken, doe het dan ook niet. Denk niet: ‘Oh ik heb dat pilletje genomen dus ik kan gewoon doordrinken.’ Ja dat kan, maar leer te luisteren naar je eigen juiste stem en geef dáár gehoor aan. Win langzaam je controle terug, jij bent de baas!
 3. Houd je niet te veel bezig met de bijwerkingen, de meest voorkomende bijwerkingen als misselijkheid, duizeligheid, slaapproblemen of maagklachten verdwijnen meestal binnen een paar dagen of weken.
 4. Als je verslaafd bent aan sterke drank als whiskey, wodka, gin enz. probeer dan over te gaan op wijn en bier om TSM een grotere slagingskans te geven. 
 5. Probeer af en toe een alcoholvrije dag in te lassen, alcoholvrije dagen bevorderen het proces.
 6. Probeer eens een drinkmoment een uur of een paar uur uit te stellen.
 7. Ga in de tijd tussen pilletje en drinken iets leuks doen in plaats van te zitten wachten.
 8. Bij velen is drinken ook een gewoonte geworden. Ga op je alcoholvrije dagen op de tijden dat je gewend was een drankje te nemen iets anders doen dat je graag doet. Van een gewoonte afkomen is moeilijk maar je kunt er wel gemakkelijk een andere gewoonte voor in de plaats creëren. 
 9. Ben trots op jezelf dat je je alcoholverslaving aanpakt en vier de kleine resultaten als grote overwinningen!
Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, dit is Jolande.

Ik help mensen over de hele wereld met hun drankprobleem. Ik help you ook graag!