Over mij

Ik ben een Life-couch/counselor en alcoholverslaving coach. Al meer dan 15 jaar help ik mensen met een alcoholverslaving en sinds 5 jaar bejubel ik De Sinclair Methode. De resultaten van TSM vindt ik elke keer opnieuw weer verbazingwekkend. Ik begeleid mensen over de hele wereld ook met andere problemen. Kijk maar eens op Jyp-Counseling of Counseling Algarve.

De afgelopen twintig jaar ben ik actief bezig met spirituele groei, filosofie,  kwantumfysica en epigenetica. Ik heb traditionele en moderne leermeesters mogen ontmoeten die me vandaag de dag nog steeds inspireren. In 1999 ben ik geïnitieerd als Integral Yoga Teacher door Swami Satchidananda (de Woodstock Guru) en heb me verdiept in Pranayama(ademwerk) en meditatie.

Het toepassen van De Sinclair Methode leent zich goed om je drinkgewoonte eens onder de loep te nemen. Waarom drink je, hoe is het begonnen? Ben je doordat je de controle over je drankgebruik kwijt bent ook de controle over je leven kwijt geraakt? 

Verander je leven en doe het NU. Het is Jouw Leven, Jouw Geluk. Je kunt iedere dag opnieuw beginnen!

Neem vandaag nog contact op………Jolande-penninks-counseling-brabant

Hartelijke groet, 

Jolande

Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, dit is Jolande.

Ik help mensen over de hele wereld met hun drankprobleem. Ik help you ook graag!