Dank voor je bezoek aan de website. Bel of email me en neem vandaag nog de eerste stap naar je nieuwe toekomst. Gewoon doen!

Zoals je waarschijnlijk begrepen zal hebben werk ik met Nederlands sprekende mensen over de gehele wereld. We contacteren elkaar via telefoon- en videogesprekken en dit werkt uitstekend. Zo kunnen we elkaar toch zien en de tijd nemen. Ik woon en werk het grootste gedeelte van het jaar in de Algarve in Portugal waar ik mijn praktijk Counseling Algarve run.

Elke woensdag is hier gratis inloop van 17.30 uur – 19.30 uur. We hebben het dan speciaal over alcoholverslaving en De Sinclair Methode en je bent natuurlijk van harte welkom!

+31 (0) 634 341 599 of +351 961533615

Mijn werkterrein bestrijkt online de hele wereld, het kantoor is in:

the-spot-tavira

 

The Spot (O Espaço)
Center for Personal Growth & Well Being
Rua Maria Campina nº 3
8800-418 Tavira
Algarve- Portugal