Meer over De Sinclair Methode

stoppen-met-drinken-alcoholverslaving

ALCOHOLVERSLAVING

Om je alcoholverslaving en je drankprobleem aan te pakken met De Sinclair Methode moet je drinken in combinatie met het medicijn Naltrexon anders werkt het niet. 1 uur voor je eerste glas alcohol neem je één klein pilletje. Naltrexon is een niet verslavend middel die op deze manier de opiaat receptoren blokkeren. Doordat de endorfines steeds minder gestimuleerd worden, zal de hunkering in de hersenen verminderen.  

gelukkig steeds meer bekendheid

Naltrexon tegen alcoholverslaving

Eindelijk komt er beweging in en wordt De Sinclair Methode steeds vaker aanbevolen door artsen, therapeuten en verslavingsdeskundigen. Jammer dat het zo lang heeft moeten duren, maar geweldig dat er zoveel meer mensen geholpen kunnen worden!

In Nederland liepen we wat achter en werden mensen nog vaak doorverwezen naar verslavingsklinieken of de AA. Ook al was men daar al eerder geweest, men moest het daar dan maar weer opnieuw proberen. Gelukkig zijn er inmiddels steeds meer artsen die geïnteresseerd raken in De Sinclair Methode en er voor open staan. 

actrice Claudia christian

Claudia Christian, een wereldberoemde actrice uit Hollywood heeft dankzij haar eigen alcoholprobleem de methode (her)ontdekt. De Sinclair Methode heeft haar genezen en ze heeft het haar levensmissie gemaakt om De Sinclair Methode wereldwijd bekend en geaccepteerd te maken. Bekijk hieronder de video van haar presentatie op TEDx. 

Waarom niet op grotere schaal?

Het blijft moeilijk te begrijpen waarom nog steeds relatief weinig artsen, therapeuten en verslavingsdeskundigen De Sinclair Methode aanbevelen. Men denkt dat het te maken heeft met de miljarden industrie die door de verslavingszorg in stand wordt gehouden. Een andere reden is denkt men, de invloed van de 12- Stappen ideologie.

Daarnaast werkte de verslavingszorg al wel met Naltrexon als middel tegen alcoholverslaving maar dan met een andere toepassing. Dat je Naltrexone elke dag moet innemen ook op dagen dat je niet drinkt. Met de Sinclair Methode moet je drinken bij het medicijn en als je niet drinkt het niet innemen. Een totaal andere benadering dus.  

De Sinclair Methode is wel een succes in Scandinavische landen en voornamelijk Finland. Waarschijnlijk omdat Dr. Sinclair daar een deel van zijn onderzoek gedaan heeft. Gelukkig wordt De Sinclair Methode steeds populairder en valt het zelfs binnen de National Health Service in het VK. Nu Nederland nog!

trailer one little pill

Bekijk hier de trailer van de documentaire One Little Pill. De film gaat dieper in op de eenvoudige, veilige Sinclair Methode met slagingspercentages van 78%, de onderdrukkende obstakels eromheen en de mensen die het nu pas ontdekken. Deze personage-gedreven film helpt het woord “Options Save Lives” te verspreiden. 

‘Een verbluffende uiteenzetting van de huidige sociale kracht die alle vernieuwende vooruitgang in de geneeskunde vertraagt of zelfs belemmert Prachtig geproduceerde documentaire.’

~ Tom Neff, oprichter van Documentary Channel

Dr. John David Sinclair, Ph.D


Dr. David Sinclair - AlcoholverslavingDe methode is ontwikkeld door Dr. John David Sinclair, Researcher Emeritus die al in de jaren zestig met zijn onderzoek startte. Hij stelde wat hij het ‘alcohol gebrek effect’ noemde vast als een drijvende kracht achter alcoholverslaving en concludeerde uit diverse experimenten dat alcoholisme een aangeleerd gedrag is. Sommige mensen hebben genetische eigenschappen waardoor ze meer ‘versterking’ voelen door het consumeren van alcohol dan anderen, wat uiteindelijk leidt tot oncontroleerbare, onbedwingbare trek.

Wondermiddel?

Het lijkt een wondermiddel en dat is het eigenlijk ook maar je moet het de tijd geven en het nog steeds écht willen. Je moet het voor jezelf doen en voor niemand anders. De verslaving is niet van vandaag op gisteren ontwikkeld. Bij de een werkt De Sinclair Methode al na een paar weken, bij anderen kan het enkele maanden tot soms zelfs een jaar duren voordat het werkt. Het is ook afhankelijk van je drink geschiedenis.

Levenslang

Het klinkt beangstigend, maar als je gecontroleerd wil blijven drinken dan dien je de rest van je leven 1 uur vóór dat eerste glas een pilletje te nemen. Je zal zien dat dit geen enkel probleem zal zijn en er dagen en zelfs weken zullen zijn dat je totaal niet hunkert naar een glaasje. Als je volledig stopt met drinken dan hoef je, dan mág je zelfs geen pilletje meer nemen, behalve dan misschien die ene keer dat je toch een glaasje wil drinken.

waar je maar wil

Je hoeft er niet voor naar een dure afkickkliniek die handen vol geld kost, je kan het gewoon thuis doen terwijl je werkt of gezellig tijdens je vakantie met mensen waar je graag mee bent.

Anoniem

Niemand hoeft er iets van te weten, maar je kunt het natuurlijk ook delen want hoe meer mensen van De Sinclair Methode horen hoe beter natuurlijk. Hoe gemakkelijk kan het dus zijn om NU je verslaving aan te gaan pakken.

Neem vandaag nog contact op!

Chat openen
1
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, dit is Jolande.

Ik help mensen over de hele wereld met hun drankprobleem. Ik help you ook graag!